Kunci Gitar + Lirik Am budak gendut diuk dina karung huut E dina sumut samutut bari jeung hitut E bulak balik nulis kode buntut F Am beuki lila kode beuki pabaliut Am dina kotak hayang gera2 benghar E kaedanan ku jumlah hadiah besar E disangkana maen judi bisa benghar F Am nupuguh mah balangsak nepi ka modar E jalma jaman kiwari hirup na ngimpi Am E sok ngahontol nupuguh moal katepi E sagala rupa hayang ngadadak jadi F Am mumul capek haram halal teu paduli Am omong kosong maen judi bisa benghar E loba bukti harta beak langkah sasar mun geus nyandu sirah jangar asa mencar F Am jaman susah cilaka ulah disiar

#popsunda #doelsumbang #sundaan